Batavus Bromfiets Club
BatavusBromfietsClub
opgericht: juli 2003
Correspondentie adres: Schoterlandseweg 11, 8414 LM, Nieuwehorne Mob. 06 518 99 045

info@batavusbromfietsclub.nl

De BatavusBromfietsClub is onderdeel van de -Stichting Batavusbromfietsclub Nederland-

Welkom bij de BATAVUS Bromfiets Club!

Door deel te nemen aan onze toertochten in 2017
maakte U kans op het winnen van onderstaande schitterend nieuwe
BATAVUS ZONAR-COMFORT fiets. *

Batavus Zonar-Comfort fiets, fiets van het jaar 2015 !

Frisse, moderne en sportieve fiets.

Sportievelingen opgelet! De Batavus Zonar-Comfort is de ideale fiets voor al je recreatieve ritten, maar ook voor dagelijks gebruik. Maak jij van je leven graag een feest? Dan helpt deze fiets je een eind op weg. Een werkdag begint namelijk altijd goed als je op de Zonar Comfort naar kantoor fietst. En elke vakantie wordt een avontuur als je deze sportieve krachtpatser meeneemt.

De Zonar-Comfort is er in stijlvol zwart mat met rode accenten. De Batavus Zonar-Comfort fiets is erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014 en uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2015.

Winkelwaarde Euro 899,00

NŠ afloop van onze laatste toertocht, op zaterdag 16 september in Drijber. (Drenthe)
mogen wij deze schittereden
BATAVUS ZONAR-Comfort GRATIS verloten onder de deelnemers van onze toertochten.

Wij danken de BATAVUS fietsfabriek voor deze mooie donatie !

*  (alleen leden en gezinsleden mogen mee doen aan deze grandioze BATAVUS
-ZONAR Comfort fiets verlotin
g, bij het inschrijven ontvangt U een lot)

BatavusBromfietsClub
opgericht: juli 2003

e-mail: info@batavusbromfietsclub.nl

Klik op het logo hierboven om naar de officiŽle Batavus site te gaan.

Klik op het logo hieronder om naar de officiŽle Batavus site te gaan.